![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici eu nu mai am masa in bucatarie, am desfiintat-o si am inlocuit-o cu doua dulapuri cu blat termic; dar nu ii simt lipsa deloc! oalele le tin in debaraua de pe hol, am o "armata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nici bucatariaa mea nu-i mare, are cam 4,5 pe 3m. Si seamana "infiorator" cu a karinei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Scuzati cirpele de miini puse la uscat... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si cana mea de cafea rosie... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bine ca nu se vede si scrumiera cu tigara fumegind... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Nota: gresia de jos nu e murdara, asa arata ea; din acest motiv am facut si mobila de bucatarie cafe-au-lait deschis. Fiindca bucataria e mica, nu imi puteam permite decit o mobila foarte deschisa la culoare, ca sa o "maresc" optic. Culoarea i-o dau "chestiile" pe care trebuie sa le am la indemaina. Pe o latura am doua dulapuri, unul mai mare cu doua usi, celalalt cu o singura usa. Lungimea lor este de 1,80 m. Deasupra lor am un raftulet cu chestiute care sa imi fie la indemina si in acelasi timp sa nu imi ocupe spatiul de pe blatul termic de deasupra dulapurilor. Pe partea cu perdeaua este, de fapt, o masca pentru calorifer. Partea din stinga mastii mai are o usa (mini-dulapior). Pe pervaz in stinga, e candela mea si citeva iconite. Pe partea cealalta aragazul, chiuveta+masca, plus o masca pentru masina de spalat care mi-a dat pobilitatea sa mai creez un blat de lucru (am renuntat la masa, nu era loc). De obiei in vaza aceea mica de linga suportul de cutite sint citeva floricele, insa mi se ofilisera si de-abia azi ma duc sa imi iau altele proaspete pentru bucatarie si dormitor. Intre partea cu dulapurile (cele doua piese) si partea cu aragazul e un spatiu de aproximativ un metru si jumatate). Am loc sa ma invirt, berechet, desi in poza nu se vede (le-am redimensionat si unit intr-una singura). Poza cu frigiderul nu am mai pus-o, dar va asigur ca si frigiderul e tot pe-acolo! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bucataria e facuta dupa capul meu si pare nitel si austera, si cocheta (parerea mea, av corz! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) insa... ma caracterizeaza.... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Concluzie? A mea arata cam asa: (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/IMG_0001-10.jpg) ... Eu sint foarte multumita de cum a iesit, mi-am creat si spatii de depozitare (moartea mea!), am incercat sa aranjez toate cit mai ergonomic, pentru ca e micuta... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:17 PM |
|