![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici eu nu mai am masa in bucatarie, am desfiintat-o si am inlocuit-o cu doua dulapuri cu blat termic; dar nu ii simt lipsa deloc! oalele le tin in debaraua de pe hol, am o "armata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nici bucatariaa mea nu-i mare, are cam 4,5 pe 3m. Si seamana "infiorator" cu a karinei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
Da Di e destul de mare pentru ca am daramat o debara si peretele care facea legatura cu holul, practic acum intru direct in bucatarie, ca un fel de living.Tocmai pentru ca daramat debaraua aia nu am mai daramat si peretele dintre balcon si buc.
Cu prietenii si musafirii numai aici stau, imi mai lipseste decat un televizor . Uite ca am mai facut niste poze acum mai pe seara, scuzati imperfectiunile care au aparut intre timp..(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) : (IMG:http://i47.photobucket.com/albums/f180/fantasysil/IMG_1307.jpg) This post has been edited by fantasy: Apr 29 2008, 04:56 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:07 PM |
|