![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nici eu nu mai am masa in bucatarie, am desfiintat-o si am inlocuit-o cu doua dulapuri cu blat termic; dar nu ii simt lipsa deloc! oalele le tin in debaraua de pe hol, am o "armata" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si nici bucatariaa mea nu-i mare, are cam 4,5 pe 3m. Si seamana "infiorator" cu a karinei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fromoase! (IMG:style_emoticons/default/aplauze.gif)
Fanta, inteleg de ce bucataria a devenit si loc de taifas cu prietenii. Pare foarte confortabil, iar nuanta domninanta indeamna la povesti. Diana, am ochit langa aragaz un spatiu mititel bun de depozitat cate ceva. Si eu am vreo 30 de cm neacoperiti intre aragaz si perete in care pun momentan punga cu pungi si maturica. Tot mi-am gandit cum sa folosesc mai bine locul ala, dar n-am ajuns la alta solutie mai de doamne-ajuta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:05 PM |
|