![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Dragele mele, prietenului meu i s-a spus acum doua zile, in urma unor analize, ca are colesterolul de 3 ori mai mare decat in mod normal. I s-au recomandat ceva pastile, pe care ar trebui sa le ia vreo 6 luni.
Eu vreau sa stiu insa cum se poate rezolva aceasta problema pe cale naturala. Ce alimente duc la cresterea lui si ce alimente ajuta la scaderea lui? Am auzit ca lamaiile ar fi bune. Stiti vreun tratament naturist, care are la baza aceste lamai? Stiti alte metode? Scrieti-le aici, va rog. :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 2 Joined: 4-May 08 Member No.: 3,808 ![]() |
Buna,sunt membru nou si daca ma cititi ma bucur.
La noi in familie toata lumea are colesterol marit si dupa incercari nereusit ,ca sa le zic asa,de tratamente cu: omega 3, ulei de peste,tablete anticolesterol de la vita-care am aflat ca este o dereglare hormonala si pe fond ereditar. Am fost nevoita sa incep tratamentul cu simvastatine,substante de sinteza, nu prea bune ptr ficat, dar n-am gasit alta solutie..... Dupa 3 luni de tratament .1 tb/zi sera, refaca analiza si pot sa stau alte 3 luni in pauza. De scapat definitiv de ele am inteles ca nu se poate (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) Mai are cineva o experinta similara? Va rog da-ti-mi un semn ca nu sunt pe o carare gresita. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 12:04 AM |
|