IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Cum sa fac sa uit de ea ?
Mita Pala
post Mar 17 2008, 10:20 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 3,491

Buna....

Va rog sa ma ajutați si pe mine cu sfaturi ... am 20 de ani sunt băiat si sufăr fara sa vreau. am fost timp de 2 ani cu o fata mai mare decât mine cu 8 ani si acuma 3 sap neam despărțit si nu îmi este bine de loc ... neam desparți din cauza faptului ca ea este mai mare decât mine cu 8 ani si ea vrea familie si sa vina Fat Frumos pe un cal alb.. eu deocamdată am 20 de ani si dragostea din partea ei sa dus.. ea nu ma mai iubește si eu o iubesc... (ea zile ca nu iam făcut niki o data un rau si ca am făcuto foarte fericea) si acuma când aud de ea mi se face un dor si îmi este așa de aiurea îmi reproșa des ca nu sunt bărbat dar încercam foarte mult sa fiu dar lipsa de maturitate si a făcut simțită prezenta , si acuma as face ori si ce sa fie iară a mea... ea când neam desparți ea mia spus ca nu o sa mai fim niki o data împreună ca ea este prea mare pentru mine.. eu ma gândesc așa oare daca eu am făcuto fericita dc ea ma făcut sa sufăr? cum fac sa o uit ? oare o sa ramană prințesa mea toată viata? oare daca nu găsește pe fat frumos o sa se întoarcă la mine?
ps: in 3 sap am tot sunat așa si pare foarte distanta si astăzi iam dat un msg si ia-m scris ca "daca asta este dorința ei (sa o las in pace) eu fac cum vrea ea" acuma aștept doar sa treacă timpul sa ma mai maturizez si cine știe poate o data o sa mai fie prințesa mea...

Sper sa nu va stresez cu problemele mele... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

This post has been edited by Mita Pala: Mar 17 2008, 11:57 PM
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Bia
post May 6 2008, 02:54 AM
Post #2

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Leo, inteleapta insiruirea ta de cuvinte. Cred ca este valabila si pentru o femei numai ca, vezi tu, e greu sa treci cu vederea ca s-a terminat ceva. Acum ma gandesc si eu in urma si constat ca tot imatura am fost considerata, din pacate.

Acum il inteleg pe Mita si stiu cat e de greu. Nu stiu ce sfat sa dau decat acela ca viata merge inainte si ca iubirile adevarate nu se uita niciodata ci doar isi schimba locul si prioritatea in viata noastra. Multumiri unei bune prietene care a stat cu mine toata noaptea la telefon sa ma scoata din depresie si de la care am dedus aceste cuvinte. Acum zambesc desi sufletul mi-e inca zdrobit si incerc sa ma afisez ca fiind bine. Incerc de asemenea din rasputeri sa vad doar partea frumoasa dar tot imi dau lacrimile, chiar si de fericire ca s-a intamplat. Ce sa-i faci, dragosteaa este foarte grea uneori dar si foarte frumoasa daca ai noroc sa-ti fie impartasita.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Mita Pala   Cum sa fac sa uit de ea ?   Mar 17 2008, 10:20 PM
Fanny   Punctual: 1. Din moment ce ti-a spus clar s-o lasi...   Mar 17 2008, 11:04 PM
Mita Pala  
  Mar 18 2008, 10:39 AM
Rose Rouge   Cred ca ar trebui s-o lasi in pace pe prietena ta....   May 1 2008, 07:43 PM
Maàt   :welcome: la noi, Rose!   May 1 2008, 07:58 PM
leo   Mita are ceva deosebit fata asta de tii asa de mu...   May 6 2008, 01:47 AM
Pink Lemonade   Leo, inteleapta insiruirea ta de cuvinte. Cred ca ...   May 6 2008, 02:54 AM
leo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 13th May 2025 - 12:03 PM