![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Wer etwas wissen will, darf fragen! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Kalua, te contrazic putin. Dupa cum stii, am inceput cursurile la Goethe si am facut acolo doua luni jumate, luata fiind de la zero, pentru ca nu rupeam nici doua cuvinte nemtesti. Eh, dupa primul modul de incepatori vreau sa iti spun ca eram atat de bagata in ceata , cu toata dorinta mea de a invata eram pur si simplu paralela. Am avut chinuitoarea impresie ca mi-am pierdut timpul si banii (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Ca atare, n-am mai continuat si intentionez sa fac in particular o vreme cu un profesor si abia apoi poate, sa reiau la Goethe. Profesoara vorbea enorm de mult si 99% in germana iar pentru un om care nu stie o boaba, e foarte greu sa tina pasul. Nici nu apucam bine sa deschid dictionarul ca ma napadeau alte 100 de cuvinte pe care le rostea iar eu nu le intelegeam.
Iar la gramatica.....inca si mai catastrofal. In afara de schemele clare din carte nu ne explica niciodata nici o parte de vorbire, de propozitie, nu stiam care cuvant trebuie pus unde si de ce fiindca nu stiam ce este acel cuvant. E prepozitie? Nu e? Intrebari de genul asta ne chinuiau pe toti din grupa si multi au fost nemultumiti, multi au intrerupt ca sa continue pe cont propriu. Altfel, n-am ce zice, profesoara foarte simpatica. Romanca, studiase in Germania si din cate mi s-a parut era o profesoara veche si apreciata in Institut. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd August 2025 - 07:37 PM |
|