![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Toate am avut la un moment dat in mina o carte...
Unele ne-au marcat existenta intr-un fel sau altul, altele ne-au tinut mintea ocupata intr-o calatorie, altele au fost uitate... Vad ca subiectul nu exista desi, fiecare dintre noi, are in mod sigur cel putin o carte favorita... daca nu cumva o lista intreaga. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cartile mele favorite, cartile pe care le pot citi si a mia oara fara sa ma plictisesc sunt multe. Am sa pun aici citeva si va invit si pe voi sa faceti la fel. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Pe aripile vintului - Margaret Mitchell Firma - John Grisham Madam Sousou - Dimitris Psathas |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 43 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 77 ![]() |
Amintiri placute am avut cu cartile. Primul roman citit de mine mi-a marcat perioada de viitoare domnisoara – Radu Tudoran , Fiul risipitor. Aveam 11 ani, si cu toate ca am citit-o mai greu, mi-a format prima imagine din ceea ce aveam sa descopar intr-o relatie dintr-o femeie si un barbat. E trista povestea, dar m-a impresionat. :'(
Au mai fost si altele la varsta aia : Ionel Teodoreanu – Lorelei, Gemenele de Al. Dumas – in general de dragoste. La adolesenta m-am dat pe politiste, mai ales cele din Editura Enigma. Parintii mei au o colectie impresionanta de astfel de carti, mici, prafuite, romanesti si le-am frunzarit pana si in metrou. Trebuia sa stiu cine e vinovatu. >:( Mi-e de obicei in metrou imi place sa ascult muzica, dar atunci eram innebunita de cartile astea. Acum le-am mai amestecat ca si genuri. John Saul – prima carte de la el a fost Roiul si tare mi-a placut. Controversatul Dan Brown, o serie de carti cu misterele constelatiilor (mai ales cea a lui Orion), Paulo Coelo, Umberto Eco. A citit cineva noua carte a lui Eco? Ma intereseaza daca isi pasteaza stilul din "Numele Trandafirului" Invi, mersi mult ca mi-ai reamintit de „Dune”. Iesea foc din calculaor cand ma puneam si jucam jocul cu acelasi lume. Ambele parti….Doamne ce vremuri.Aaaa….cu ocazia asta mi-am adus aminte ca nu mai am primele doua carti din trilogie si tre sa fac rost de ele. Stie cineva pe unde se mai gasesc? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 01:37 AM |
|