![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Eu zic sa deschidem un topic de "catastrofe vestimentare", ca sigur avem multe de povestit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Angel, esti mortala jur!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Deci chiar am facut un exercitiu de imaginatie cu tine in hainele alea si apoi cum ar fi venit pe mine!! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Chiar nu ai poze deloc?! Trebuie sa ai! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am facut si o chestie de genul ultimei tale, intr-o excursie, cand devenise putin boring atmosfera si ma gandisem eu sa o destresez si m-am imbracat intr-un maieu putin transparent si sexos (without a bra (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ), pantaloni de trening indoiti sa aiba talie joasa of corz, bagati in niste bocanci super mari si botocanosi ai unui tip (care mai erau si cu 4-5 numere mari de mine). Aratam mega hot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Se uitau toti la mine ciudat si au inceput sa rada, dar cred si in ziua de azi ca nu s-au prins ca era la misto! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Hai mai, eu cumintica in poza aia?! la 16 ani? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ce slabuta eram..si inca maieul ala imi punea cateva kg. This post has been edited by sweet_girl: May 11 2008, 04:43 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 05:26 AM |
|