![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Eu zic sa deschidem un topic de "catastrofe vestimentare", ca sigur avem multe de povestit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
hai ca mi-am amintit si eu de una alta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
cam prin anu 1 de faculta, mi se nazarisera mie niste idei de fashionista a lu' peste (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) imi luasem o fusta verde inchis spre kaki gen sac, cu buzunare laterale, un pic mai lunga decat suportau picioarele mele "interminabile" (ce-i drept, putea servi si pe post de rochie la cat de mare era), era crapata la spate, avea buzunare chiar si la spate... si m-am gandit eu ca as fi super cool daca as combina fusta asta sport cu ceva mai elegant. asa ca mi-am tras niste sandale cu toc subtirel de vreo 12 cm, numai bune pt o rochie de seara :| plus una bucata maieu din licra cu tot felul de nuante de verde, care mai de care mai deschisa, evident fara sutien (la cat de mandra am fost mereu de "fetele" mele era si pacat sa le sugrum). ei, ma duceam asa la facultate, troncaneau tocurile pe holul caminului, colegele mele de camera pur si simplu nu intelegeau logica tinutei insa le consideram pe ele prea "incuiate". imi vine sa ma iau cu mainile de par cand ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) tot cam prin perioada aia descoperisem eu rochiile purtate peste pantaloni (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si mi-am tras una bucata rochie neagra cu niste elastice f subtiri pe post de bretele (erau chiar ajustabile (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si o purtam peste blugi si tricou. cand mi se facea cald dadeam bretelele jos si o lasam sa atarne peste pantaloni :| |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 05:39 AM |
|