![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Eu zic sa deschidem un topic de "catastrofe vestimentare", ca sigur avem multe de povestit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Din cate vaz, voi nu va sfiati sa ma etalati chicioarele. Eu mi le ascundeam in pantaloni largi. dar s-a intamplat odata sa trebuiasca sa merg cu o amica la o cununie civila - era sefa ei, o gagicuta din lumea buna, iar nas era actualul premier. Nu puteam sa apar cu blugii mei largi, prin urmare a trebuit sa aleg unica mea fusta lunga ...din fas. L-am asortat cu un maieu din ala crosetatu' si un sacou maro de la maica-mea din dulap.
Poze de atunci n-am - slava domnului! - dar ce mi-a ramas intiparit in cap chipul lui Tariceanu cand a dat cu ochii de mine. saracu om cred ca incerca sa-si dea seama daca sunt tanara sau mamaie! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) [Mentionez ca atunci era divortat si umbla mai tot timpul cu niste fete blonde si sexoase cu fuste la fel de lungi ca ale lui Anjelu'] Iaca poza fara sacou... Ce credeati ca n-am mai iesit asa. Aici eram in clasa a XII-a (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/io.jpg) This post has been edited by Fanny: May 11 2008, 10:09 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 06:11 AM |
|