![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Eu zic sa deschidem un topic de "catastrofe vestimentare", ca sigur avem multe de povestit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nah, ca pusei si poza spre amuzamentul jeneral!
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
cizmele lui kalua sunt a 2 piesa de rezistenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) uite ca regret ca am aruncat si dat hainele ca le faceam niste poze de faceati pe voi de ras dar de unde sa stiu atunci ca voi frecventa un forum unde existe tipe care au curajul sa vb de cum erau imbracate acum 10 15 ani (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
o tinuta de iarna : pantaloni de trening verde din fas cu cizme maro cu varful ascutit dar fara toc, sus o bluza sport tot verde si deasupra o geaca de iarna mov peste fund cu blanita la guler, la cap cordeluta mov lata din lana si in cap un elastic mov la marginea elsticului cusute niste bilute albe (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) si mai sunt tinute HOT pe care le am avut (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) oare asa o radem si peste alti 10 ani de noi (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 05:01 AM |
|