![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spun ce ne-a povestit o colega. Ea e pe la 45 de ani, voinicuta bine, gateste bine, numai cu prajiturile, de fapt coptul in general, are probleme, a zis ca nu-i ies nicicum.
In periada Craciunului face un aluat si-l coace, asa bot cum e, apoi il arunca la gunoi. Toata actiunea ca sa-i miroase in casa a coptura. :-X |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
mda... cred ca o sa-mi tot fac veacul pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
in seara asta am sfeclit-o rau cu o varza care se voia a fi calita, dar a iesit alba, nu aurie ca a mamei, plus ca baltea apa prin ea :| carnea era si ea fff deschisa la culoare, desi era de porc :| acum vreo 2 luni am facut la fel cu niste peste. dupa ce m-am chinuit cu un burete abraziv sa curat pielea somnului pana s-a facut alba, am pus eu intr-o cratita un pat de legume, pestele deasupra si niste apa (suficienta mi s-a parut in acel moment). nu mai spun ca a iesit un soi de mancare peste care ziceai ca a trecut dunarea, pestele era super fiert, inota prin zeama aia si legumele faceau si ele scuba diving (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) incep sa cred ca nu am simtul masurii cand e vb de cantitatea de lichide din mancare :| |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 07:32 AM |
|