| kalua |
Feb 2 2006, 09:45 PM
Post
#1
|
|
Musafir |
Hai sa va spun ce ne-a povestit o colega. Ea e pe la 45 de ani, voinicuta bine, gateste bine, numai cu prajiturile, de fapt coptul in general, are probleme, a zis ca nu-i ies nicicum.
In periada Craciunului face un aluat si-l coace, asa bot cum e, apoi il arunca la gunoi. Toata actiunea ca sa-i miroase in casa a coptura. :-X |
|
|
|
![]() |
May 11 2008, 11:27 PM
Post
#2
|
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 |
mda... cred ca o sa-mi tot fac veacul pe aici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
in seara asta am sfeclit-o rau cu o varza care se voia a fi calita, dar a iesit alba, nu aurie ca a mamei, plus ca baltea apa prin ea :| carnea era si ea fff deschisa la culoare, desi era de porc :| acum vreo 2 luni am facut la fel cu niste peste. dupa ce m-am chinuit cu un burete abraziv sa curat pielea somnului pana s-a facut alba, am pus eu intr-o cratita un pat de legume, pestele deasupra si niste apa (suficienta mi s-a parut in acel moment). nu mai spun ca a iesit un soi de mancare peste care ziceai ca a trecut dunarea, pestele era super fiert, inota prin zeama aia si legumele faceau si ele scuba diving (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) incep sa cred ca nu am simtul masurii cand e vb de cantitatea de lichide din mancare :| |
|
|
|
kalua Peripetii si off topicisme de bucatarie Feb 2 2006, 09:45 PM
h_2004 Re: Peripetii si off topicisme de bucatarie Feb 2 2006, 10:55 PM
kalua Hai sa va zic de sarmalele nemtesti: umplutura e f... Feb 24 2006, 11:13 PM
blondina Eu mai am putin si ma marit si nu stiu nimic sa fa... Feb 24 2006, 11:57 PM
Diana Lasa, Blondi, ca inveti, te ia Kalua :estiok: pe... Feb 25 2006, 03:16 AM
ala80 stiu de la mama cum e cu cozonacii! pana sa-i ... Feb 25 2006, 10:48 AM
blondina
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 25th October 2025 - 11:53 PM |
|
|