![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spun ce ne-a povestit o colega. Ea e pe la 45 de ani, voinicuta bine, gateste bine, numai cu prajiturile, de fapt coptul in general, are probleme, a zis ca nu-i ies nicicum.
In periada Craciunului face un aluat si-l coace, asa bot cum e, apoi il arunca la gunoi. Toata actiunea ca sa-i miroase in casa a coptura. :-X |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Eu am fost un dezastru in bucatarie...si nici acum nu-s departe. Imi place sa gatesc numai din cand in cand, cand imi vine inspiratia, deci nicidecum stresul permanent sa fie ceva pe masa...
Faza a fost ca m-am maritat si copilul a venit f. repede si eu habar n-aveam sa gatesc si aveam 26 de ani...stateam la mama, care avea doua servicii pe vremea aia, barbatul venea seara, si eu stateam acasa cu bebeul... Ziua decurgea in felul urmator: dimineata ma apucam cu spor sa citesc din cartea cu bucate, sa fac ceva ce ma inspira...dupa ce trecea o juma de zi citind, ma fixam si eu la una, cand ma uitam la ingrediente si in frigider...normal ca n-aveam ce-mi trebuie, si cu bebeul nu puteam ajunge la piata...asa ca faceam ce era in casa si ce stiam: "tocanitza de cartofi" Si acum rad cand imi aduc aminte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) veneau oamenii infometati de la servici si nici nu mai era nevoie sa le zic ce au de mancare, stiau ei singuri... Dar tot intr-una din zilele astea s-a trezit lumea si cu un gulas, d-ala la meserie...cu bobitze de faina...sa nu ma intrebati cate ore am facut bobitzele si cum nu stiam ca se fierb separat, le-am fiert 3 ore in sos...de mi se acrise, dar si-au lins toti degetele, si au zis ca mai vor...n-au mai pupat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 01:50 AM |
|