![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa va spun ce ne-a povestit o colega. Ea e pe la 45 de ani, voinicuta bine, gateste bine, numai cu prajiturile, de fapt coptul in general, are probleme, a zis ca nu-i ies nicicum.
In periada Craciunului face un aluat si-l coace, asa bot cum e, apoi il arunca la gunoi. Toata actiunea ca sa-i miroase in casa a coptura. :-X |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Dr.Wise (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) faza cu cafeaua.
Eu dezastre culinare am facut destule, pana la uitat mancarea pe foc si oala zbura direct in cosul de gunoi ca era neagra. Tin minte ca eram studenta si ma apuc sa fac orez cu lapte , ce-mi vine mie sa ma tulesc la tenis si las orezul la foc mic si pe o plita si ma duc la tenis stau vre-o ora si ceva, in drum spre casa imi aduc aminte de orez, bag viteza spre casa, cand am intrat in casa scarii (stau la et. 1) deja mirosea a fum, cand intru in casa un val de fum negru sa-l tai cu cutitul , a iesit mirosul din casa in vre-o saptamana. Chinte da trebuia sa pui pasta de rosii sau chiar rosii si mai varsai din zeama si o mai fierbeai un pic, patanii d-astea am si eu, al meu sot cand faceam mancarea cu multa zeama imi spunea ca n-am stiut exact ce vreau sa fac ciorba sau felul 2. Noroc ca al meu sot nu comenteaza la mancare, eu sunt cam pretentioasa la mancare si in consecinta ma stradui sa iasa gustoasa, socrella tragea cateodata niste mancaruri de numa' ea le manaca si d-aia cred ca nu-i pretentios. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 06:51 AM |
|