![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum alcatuiti voi meniurile?
Mie mi-a trebuit foaaaarte, foarte mult timp pana m-am dumirit cam cum se face si inca sunt in faza de invatat. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Texturile sa fie diferite de la un fel la altul, un fel greu, urmatorul usor si tot asa, ingredientele sa nu se repete si mai stiu eu ce. Voi cum faceti? Va ghidati dupa anumite principii (care?) sau sunteti de parere ca ce va place vine pe masa si gata? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
N-am prea mult experienta in aceasta chestiune, asa ca ma bazez pe suportul vostru. Ideea mea e ca pe la sfarsit de saptamana sa organizez cine tematice cu prietenii. Prima experienta: vineri seara.
Invitati: prietena mea cea mai buna cu baietul de rigoare. (Am zis sa ma lansez in actiune in cerc foarte restrans (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ). Tema: bucatarie romaneasca Bucate: saramura de pui, cartofi taranesti, salata de salata verde si ridichii Desert: aici am marea dilema, nu stiu daca se potriveste sau ba: prajitura cu branza si stafide. O alta optiune ar fi cozonacul crapat. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si la bautura am dilema: alcool si non-alcool. Pe de o parte, limonada pe de alta un vin rosu. C'est bon sau nu prea? (IMG:style_emoticons/default/baby.gif) Mentiune suplimentara: pentru ca masa va fi pe la 8 seara, am renuntat la aperitive si alte feluri de mancare. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 06:19 PM |
|