![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fiecare avem langa pat o noptiera sau o masuta......eu am o masuta pe care am o carte,o vaza micuta care cand si cand are flori,un cd player cu casti si o lumanare parfumata pe care o aprind pana ma ia somnul(nu-mi place intunericul) (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/smile.gif) .......voi ce tineti langa pat?
|
|
|
![]() |
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Poate suna aiurea sau tocmai am coborat eu din munte dar chiar exista calendarul Peroni?
Eu pe noptiera am asa: -o iconita cu Maica Domnului -veioza cu senzori -vreo 20 de carti incepute si dorinta de a avea timp sa le termin candva, nu stiu cand, ca azi am inceput alta. Nu imi cereti sa am vointa si la capitolul asta. Oricum viata mea e o lupta. -farduri -suport aromaterapie -trusa de manichiura -parfum -crema de corp -telecomanda ca atarn ca o anaconda la tv -eprubeta pentru analize. Am pus-o strategic sa nu uit, sa mai ajung si pe acolo -perie de par - o pisicuta de plus cu puii ei care mai si miauna din cand in cand din vointa proprie. -chitante , calendare electorale, bilete de metrou folosite pe post de semne de carte etc. Pentru mine parca niciodata nu sunt destule. Bineinteles ca toate cartile au semne de carte pana in pagina 100. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 03:54 PM |
|