![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am si io o probema existentiala...sanii mari.
Din cauza acestei probleme am dureri de spate,nu-mi gasesc un sutien care sa-mi vina,si sunt foarte inestetici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai pot!!! Am vrut sa ma operez dar... nu am banii necesari si apoi mi-e si frica sa nu dau din una in alta. Voi ce ma sfatui-ti sa fac? Ppate imi recomanda-ti un doctor bun sau...altceva. Va multumesc. :-* :-* :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 25 Joined: 12-December 05 Member No.: 94 ![]() |
Pup U back elle_ni :-*
Mersi pentru detalii Ariana...dar n-am primit nici un mesaj personal... sau nu stiu eu sa-l citesc, nu-l vad nici unde :o Hai ma...8 kg? E cu adevarat o problema sa te apese asa pe umeri... :( Nu stiu ce e de facut...singura varianta e operatia... pentru noi nu exista creme si chestii din marar ca pentru cele care vor mai mult...volum... :'( Eventual Flory daca ai si ceva kg in plus, poate daca slabesti se mai duce si putin din ei... ??? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 09:24 AM |
|