![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Am si io o probema existentiala...sanii mari.
Din cauza acestei probleme am dureri de spate,nu-mi gasesc un sutien care sa-mi vina,si sunt foarte inestetici. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Nu mai pot!!! Am vrut sa ma operez dar... nu am banii necesari si apoi mi-e si frica sa nu dau din una in alta. Voi ce ma sfatui-ti sa fac? Ppate imi recomanda-ti un doctor bun sau...altceva. Va multumesc. :-* :-* :-* |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Eventual Flory daca ai si ceva kg in plus, poate daca slabesti se mai duce si putin din ei... ??? nu e o idee prea stralucita...daca slabeste, sanii i se vor lasa, iar greutatea lor nu va fi considerabil scazuta...deci,mai bine ceva sport, pentru intarirea musculaturii si...daca este intr-adevar un caz disperat (atat din considerente fizice cat si psihice), cel mai indicat ar fi sa consulte un medic sub observatia caruia sa urmeze niste indicatii precise, niste analize, in urma carora sa se constate daca pacienta are vreun dezechilibru sau nu si, eventual o operatie estetica pentur a inlatura acest complex si discomfort totodata.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 09:21 AM |
|