![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 14-May 08 Member No.: 3,869 ![]() |
Buna, fetelor.
Eu sunt noua...insa am citit din povestile voastre si m-am decis sa va cer parerea si in legatura cu a mea... Va spun pe scurt si apoi, in cazul in care vreti sa va mai explic, revin asupra problemei. Cum spuneam, pe scurt, dupa 2 ani ne despartim pentru ca suntem (spunea el) "prea micuti sa tinem o relatie serioasa, pentru ca e timpul acum sa ne distram, nu sa ne punem toate problemele pe cap". Am stat 1 luna despartiti si la un moment dat ne-am vazut sa discutam problema si sa ramanem amici...mai ales k tine f f mult unul la celalalt. Dupa ce am ajuns la un consens si totul parea ok, am stabilit k ramanem just friends, dupa o mare dezlantuire de sentimente....mai mult din partea lui decat a mea, la cateva zile, vine un mesaj din partea lui......ca ma iubeste f mult si acum a realizat k vrea sa fie numai cu mine etc etc etc. Problema mea: in luna resp a fost cu cineva si nu cred k pot trece peste asta. Please opinii......eu azi zic ca pot sa il iert, maine ma apasa si mai tare mica lui "aventura". Tb sa recunosc ca se straduieste... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Atunci parerea mea este sa va mai dati o sansa. Incearca sa te gandesti ca era liber cand a avut alta legatura, poate ca asta l-a facut sa realizeze ce simte pentru tine. Stiu ca esti dezorientata, dar tipul chiar nu te-a inselat.
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 14-May 08 Member No.: 3,869 ![]() |
Mersi mult de opinii si daca a mai patit cineva ceva asemanator sau daca mai aveti de impartasit impresii as fi mai mult decat incantata sa aud...va tin la curent...daca vreti sa mai aflati ce se va mai pterece.
In legatura cu egoismul...e clar ca amandoi avem doza noastra, insa nu incape indoiala un moment ca ne iubim...cred ca am ajuns sa il iubesc dupa ce ne-am despartit mai mult decat il iubeam inainte...si asta nu neaparat pe plan amoros, cat il iubesc pentru omul care este... dupa discutia noastra de 7 ore...in care am lamurit f multe lucruri, mi-a spus ca a ajuns si el sa ma iubeasca mai mult decat ma iubea inainte.... Pot parea ca ma contrazic, reamintesc, problema mea e ca simt ca spatiul nostru intim a fost distrus...in ceea ce ma priveste. Unele prietene imi spun ca se va reface dupa ceva timp... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:35 PM |
|