![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 14-May 08 Member No.: 3,869 ![]() |
Buna, fetelor.
Eu sunt noua...insa am citit din povestile voastre si m-am decis sa va cer parerea si in legatura cu a mea... Va spun pe scurt si apoi, in cazul in care vreti sa va mai explic, revin asupra problemei. Cum spuneam, pe scurt, dupa 2 ani ne despartim pentru ca suntem (spunea el) "prea micuti sa tinem o relatie serioasa, pentru ca e timpul acum sa ne distram, nu sa ne punem toate problemele pe cap". Am stat 1 luna despartiti si la un moment dat ne-am vazut sa discutam problema si sa ramanem amici...mai ales k tine f f mult unul la celalalt. Dupa ce am ajuns la un consens si totul parea ok, am stabilit k ramanem just friends, dupa o mare dezlantuire de sentimente....mai mult din partea lui decat a mea, la cateva zile, vine un mesaj din partea lui......ca ma iubeste f mult si acum a realizat k vrea sa fie numai cu mine etc etc etc. Problema mea: in luna resp a fost cu cineva si nu cred k pot trece peste asta. Please opinii......eu azi zic ca pot sa il iert, maine ma apasa si mai tare mica lui "aventura". Tb sa recunosc ca se straduieste... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
... Sincer, eu nu inteleg care e problema la urma urmei: titlul zice una, posturile alta, sorry, prea multa imbirligatura si incurcaceala de mate...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:00 AM |
|