![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La inceput, termenul de "emo" a fost folosit in muzica, acesta fiind un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, acest cuvant este intrebuintat, treptat, si cu alte sensuri. Ascultatorii acestui gen de muzica devin "emo-kids", felul in care se imbraca devine "emo-style", felul in care se machiaza ...
http://www.elady.ro/articole/Familie/Emo-Kids.html |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am tras si eu un semnal de alarma pe blogul meu referitor la aceasta asa zisa cultura, probabil in acelasi timp cu Lxn. Nu stiu cati dintre noi inainte de a afla de cazul Andradei stiau despre acest Emo dar stiu ca macar din curiozitate ar trebui sa ne interesam. Este trist ca exista astfel de ''culte'', eu sunt total impotriva a ceea ce inseamna ''cultura'' bolnava si a fi adeptul unei lumi bolnave. Parerea mea este ca cei mai influentati sunt copiii care au probleme in familie dar sunt sigura ca si cei care cauta doar teribilism pot fi victime.Un copil nu are maturitatea necesara pentru a fi constient ca acest cult poate deveni un pericol pentru sine insusi, de asta existam noi adultii, pentru a-i orienta catre culturi cu adevarat frumoase care sa se regaseasca in varsta lor frageda.
Eu la 27 de ani, inca sunt atrasa de culorile vii, de naivitate si gingasie, de picturi colorate si muzica pe care sa ma topai si ma doare sa vad cum asa zisa ''cultura'' Emo infiltreaza printre copii desene oribile despre moarte si muzica total depresiva, ca sa nu mai vorbesc despre vestimentatie si make-up-ul sumbru. Este trist sa hranesti un copil cu o ''lume'' atat de negativa si pesimista... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 05:25 AM |
|