![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La inceput, termenul de "emo" a fost folosit in muzica, acesta fiind un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, acest cuvant este intrebuintat, treptat, si cu alte sensuri. Ascultatorii acestui gen de muzica devin "emo-kids", felul in care se imbraca devine "emo-style", felul in care se machiaza ...
http://www.elady.ro/articole/Familie/Emo-Kids.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Mie treaba asta cu "emo" mi se pare incredibil de stupida. Mai ales adolescentii intre 13-18ani vor sa lase o impresie dura si se imbraca precum niste draci. Chiar si asa, nu mi se pare atat de grav curentul asta...Daca stai de vorba cu un "emo-kid" iti dai seama din primele cuvinte cat de prost este, indiferent ca e olipmic pe tara la mate sau mai stiu eu ce. Muzica emo si toate influentele astea ieftine nu sunt bazate pe nimic. Mai intelegeam daca ascultau muzica satanista, care au niste versuri mai profunde si o muzica satanista facuta cu cap , poate intr-adevar schimba gandirea puerila a unui adolescent. Curentul EMO este departe de a avea ceva de spus....o aberatie , la care adeptii sunt niste cretini, imi pare rau.
Singurul lucru pt care as invinovati parintii este ca isi lasa copiii cu aerele astea de "victime" si mai stiu eu ce. Sa fim seriosi, un copil care are bani sa-si cumpere tigari, curele cu tepi, sa-si faca coafuri si machiaje extravagante si sa-si permita si droguri, nu mor de foame. Indiferent cate probleme ar avea in casa, nimeni nu are scuza pt asa o prostie. Daca as avea eu copil si ar incepe cu impresii de mare suferinta interioara si-ar lua-o pe coaja imediat.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 1st May 2025 - 11:46 PM |
|