IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Emo-Kids: moda sau pericol?, Un articol de LXN
Diana.
post May 14 2008, 04:56 PM
Post #1

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La inceput, termenul de "emo" a fost folosit in muzica, acesta fiind un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, acest cuvant este intrebuintat, treptat, si cu alte sensuri. Ascultatorii acestui gen de muzica devin "emo-kids", felul in care se imbraca devine "emo-style", felul in care se machiaza ...
http://www.elady.ro/articole/Familie/Emo-Kids.html

Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
lxn
post May 14 2008, 07:55 PM
Post #2

Musafir

Kalua, surprinzator sau nu, ieri, cand am cautat informatii despre acest subiect, am gasit acelasi lucru peste tot, atat la noi cat si in strainatate (in afara de site-urile care ridica in slavi emo-ul). Am incercat sa aflu mai multe insa nu am gasit tot ce am crezut ca voi afla abordand subiectul asta. Am incercat sa-mi amintesc ce reactie mi-a provocat mie vederea copiiilor emo, am citit cazurile celor doua fete, hannah si andrada si am aflat cum traiesc si ce "valori" au si cam astea ar fi, cele scrise de mine in articol. Ei asculta muzica rock, cu versuri legate de moare, se imbraca in negru, se machiaza cu negru, totul este negru pentru ei... Daca ar mai fi fost ceva de adaugat, poate as fi mentionat despre faptul ca exista emo-site-uri care prezinta metode sa te sinucizi... dar mi s-a parut prea dur. Am vrut sa fie un articol scurt si cuprinzator, usor de citit si inteles de parinti, nu informatie prea multa in care ei sa se piarda, ci sa fie un prim pas in cunoasterea copiiilor emo, un prim semnal de alarma legat de impactul acestui cult asupra lor... Sper ca mesajul si informatiile sa fie primite cum trebuie. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Maàt   Emo-Kids: moda sau pericol?   May 14 2008, 04:56 PM
kalua   Sunt curioasa cat s-a preocupat lxn-uta noastra cu...   May 14 2008, 05:28 PM
Maàt   Kari, in Romania s-au inmultyit ingrijorator cazur...   May 14 2008, 06:04 PM
kary_pink   Am tras si eu un semnal de alarma pe blogul meu re...   May 14 2008, 06:26 PM
Laryss_A   Astazi am auzit si eu stirea la televizor si desi ...   May 14 2008, 07:43 PM
splendora   Mie treaba asta cu "emo" mi se pare incr...   May 14 2008, 07:54 PM
lxn   Kalua, surprinzator sau nu, ieri, cand am cautat i...   May 14 2008, 07:55 PM
kary_pink   Copiii astia nu trebuie judecati, trebuie ajutati ...   May 14 2008, 08:08 PM
Maàt   Splendora, nu poti invinovati un copil si nu-l pot...   May 14 2008, 08:09 PM
splendora  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th June 2025 - 03:14 AM