![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
Haideti sa punem la un loc toate informatiile pe care ni le ofera detinatoarele...sper sa fiu si eu fericita posesoare in cateva saptamani, dar pana atunci, please, spuneti tot. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Ce produse aveti, ce nuante va plac si multe altele. A, si preturi orientative. Personal as dori un ruj, un fard de pleoape si un fdt, pentru inceput. Ce alteva mai recomandati? (I know...mai multe nuante de fard si mai multe rujuri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Altheea paint pot sint excelente si ele. se intind ca o crema dar se fixeaza perfect. Daca dai cu mana peste cateva minute nu mai par cremoase. Ca o nota generala: fardurile lor sint grozave. N-am incercat rujuri, glossuri etc
Pudra lor e ok, am avut una cu fdt cu tot Ieri mi-am luat si-o pudra minerala cu spf 15 insa nu stiu cat o s-o folosesc. Ambalajul are un design foarte dragalas (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/100_9869Small.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:05 PM |
|