![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Dragele mele, prietenului meu i s-a spus acum doua zile, in urma unor analize, ca are colesterolul de 3 ori mai mare decat in mod normal. I s-au recomandat ceva pastile, pe care ar trebui sa le ia vreo 6 luni.
Eu vreau sa stiu insa cum se poate rezolva aceasta problema pe cale naturala. Ce alimente duc la cresterea lui si ce alimente ajuta la scaderea lui? Am auzit ca lamaiile ar fi bune. Stiti vreun tratament naturist, care are la baza aceste lamai? Stiti alte metode? Scrieti-le aici, va rog. :-* |
|
|
![]() |
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Clara, abia acum am reusit sa vorbesc cu socrela. Dansa ea Zocor 40 mg. Spune ca e genetic si regimul alimentar ajuta prea putin. Cel mai bine mergi la medic, sa-ti prescrie un medicament si doza in care trebuie luat. Multa sanatate (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
In articolul recomandat. "Pe cealalta parte, grasimile nesaturate ajuta in scaderea nivelului de colesterol. Deci este indicat sa inlocuieste grasimile nesaturate cu cele saturate, mai ales daca ai nivelul mai mare de colesterol." (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) oare nu invers?? ok. oricum am prins ideea:fructe, legume, peste, pui la gratar, vin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , fasole, pastai... Mersi mult. O sa incerc. Insa de ciocolata numa las! Nu ma las si gata. S. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 11:45 PM |
|