![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La inceput, termenul de "emo" a fost folosit in muzica, acesta fiind un subgen al rockului. Pe parcursul anilor, acest cuvant este intrebuintat, treptat, si cu alte sensuri. Ascultatorii acestui gen de muzica devin "emo-kids", felul in care se imbraca devine "emo-style", felul in care se machiaza ...
http://www.elady.ro/articole/Familie/Emo-Kids.html |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Mai intelegeam daca ascultau muzica satanista, care au niste versuri mai profunde si o muzica satanista facuta cu cap , poate intr-adevar schimba gandirea puerila a unui adolescent. Curentul EMO este departe de a avea ceva de spus....o aberatie , la care adeptii sunt niste cretini, imi pare rau. Splendora, dupa tine cum ar trebui educat un copil? Vreau tare mult sa iti aud parerea ; si te-as ruga sa detaliezi si subiectul cu muzica satanista "scrisa cu cap" din care un adolescent "are de invatat". Ca eu nu vaz nimic bun in chestiile astea. Poate imi scapa ceva. Gloriana, daca parintii sint cu mintea deschisa e ok; daca sint gen ochelari de cal - gen te bat de te omor si-atit- nu stiu cit bine va face demersul tau. Subiectul e delicat iar mintea unui copil in formare e foarte sensibila. Chiar voiam sa stiu, exista si la noi acum psihologi in scoli? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 09:00 PM |
|