![]() |
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Totul despre Olive Oil...nu regretati!!
Pentru mine, uleiul de masline este un elixir absolut. Il folosesc in bucatarie, in farmacie si in cosmetica (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) iar pentru sufletelul meu face minuni. Daca nu ar exista deja, ar trebui inventat din nou. Iar si iar. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
apoi, eu zic ca totusi fiecare aici cere un sfat...ramane la latitudinea lui cum apreciaza parerile pro si contra intalnite pe forum..
eu sincer ii multumesc lui sorin pentru raspunsurile date, mai mult decat pertinente si la obiect... auzi sorinele draga, da' daca tot ai masline in ograda, cand vii p'aici prin Ro (accidental, of course) nu ne-aduci si 9 o sticluta pentru bebe?bai, io vorbesc serios, nu la katerinca... trimite-mi pls pe privat un Id sau o adresa de mail, as vrea sa vorbim....despre uleiuri, se'ntelege.... :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 12:51 PM |
|