![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 14-May 08 Member No.: 3,869 ![]() |
Buna, fetelor.
Eu sunt noua...insa am citit din povestile voastre si m-am decis sa va cer parerea si in legatura cu a mea... Va spun pe scurt si apoi, in cazul in care vreti sa va mai explic, revin asupra problemei. Cum spuneam, pe scurt, dupa 2 ani ne despartim pentru ca suntem (spunea el) "prea micuti sa tinem o relatie serioasa, pentru ca e timpul acum sa ne distram, nu sa ne punem toate problemele pe cap". Am stat 1 luna despartiti si la un moment dat ne-am vazut sa discutam problema si sa ramanem amici...mai ales k tine f f mult unul la celalalt. Dupa ce am ajuns la un consens si totul parea ok, am stabilit k ramanem just friends, dupa o mare dezlantuire de sentimente....mai mult din partea lui decat a mea, la cateva zile, vine un mesaj din partea lui......ca ma iubeste f mult si acum a realizat k vrea sa fie numai cu mine etc etc etc. Problema mea: in luna resp a fost cu cineva si nu cred k pot trece peste asta. Please opinii......eu azi zic ca pot sa il iert, maine ma apasa si mai tare mica lui "aventura". Tb sa recunosc ca se straduieste... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 5-May 08 Member No.: 3,809 ![]() |
Fetelor...de curand am citit o carte numita "Fuck Love!". Ideea mea este ca...daca tipul a cerut ceva timp liber si chiar a avut o aventura cu o alta fata, ce te deranjeaza?
1. Si tu puteai sa-l inseli, erati despartiti 2. Poate tipul chiar nu te dorea sau era confuz si vroia sa se convinga ca pe tine te iubeste si nu este doar atras, adica pentru ceva mai mult 3. Treci la urmatorul, daca tipul nu face ceva care sa demostreze ca tine la tine, cauta altceva, nici el nu e cel mai bun din lume pt tine si nici tu pentru el deci...cauta ! Daca pe el nu l-a deranjat sa zica NEXT! pe tine ce te deranjeaza? Dar acuma daca tu esti mai bisericoasa asa cu un tip care nu te merita si la care nu ti-ai pus pirostriile treaba ta! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:30 PM |
|