![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Eu fac tot felul de mancaruri simplute pe care le personalizez ..Hai sa va zic din ele ... :D
Pui chinezesc cu legume Fasiutele de piept de pui se calesc in ulei incins ..Cand se rumenesc putin se dauga legumele bucatele : ciuperci , morcovi , vinete , ceapa verde ...Dupa calire se adauga sos de soia si condimente dupa gust . Orezul ( cu bob mare lunguiet ) se fierbe , se spala cu apa rece si se amesteca intr-o tigaie cu ou facut tip omleta . Apoi se prepara un sos chinezesc din : sos de soia , putin otet picant chinezesc , usturoi si putina menta . Juri ca-s facute la Templul soarelui .Pofta buna . TORTELLINI AL FORNO SE ia o punga de tortellini ( daca Mulino Bianco sunt scumpe ...luati MonteBanato !)si se fierb 8-10 minute . Intr-o tigaie se calesc impreuna : kaizer afumat , ciuperci , porumb, ardei gras .Se condimenteaza bine . Intr-un alt vas se pun 400g smantana si se amesteca 1-2 minute cu 200g cascaval ras . Totul ( pastele + sosul de smantana + amestecul din tigaie ) se pun intr-un vas de termorezistent cu o lingura de sos tomat si se dau la cuptor 15 minute . Ca la tratoria IL Calcio !Super bune ! |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Pui cu ananas - reteta de la Claudia (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
2 piepti de pui fara os si fara pielita, doua cepe potrivite, 1/2 capatana mare de usturoi, doua cutii compot de ananas sau un ananas proaspat, o lingura pasta de tomate, sare si piper proaspat macinat Ceapa si usturoiul se taie marunt si se calesc in putin ulei. Pieptii de pui se taie bucati de doua degete si se adauga peste ceapa si usturoi. Se lasa pe foc mic pana ce toata carnea devine alba. (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2388/2501749765_24445fcd3a.jpg) Cand carnea e alba, se adauga compotul de ananas (cu tot cu zeama) ,sare si piper dupa gust, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba pana ce carnea este gata. (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2152/2501750385_5120e10f0a.jpg) Pasta de tomate se pune numai dupa ce carnea este bine fiarta si se mai lasa sa dea un clocot. Este o mancare foarte buna si usoara. (IMG:http://farm4.static.flickr.com/3166/2502582942_8c240a1e28.jpg) Parjoale cu crusta de susan sau mac 1 kg carne tocata, 3 cartofi, o ceapa mare, 1/2 capatana mare de usturoi, 2 oua, sare, piper macinat proaspat, condimente de friptura, cimbru uscat Ceapa se taie marunt, usturoiul se piseaza si cartofii se dau pe razatoarea cu ochiuri mici. Se pun toate peste carne, se adauga sarea, piperul, cimbru ouale, condimentele pentru friptura si se amesteca bine. (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2034/2501750843_992a896936.jpg) Cu mainile umede se formeaza bile din compozitie, se dau prin susan sau prin mac si se prajesc in ulei . (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2270/2502579900_7e848a6b8e.jpg) (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2372/2501751369_fe3b875956.jpg) Se scot pe servetele de hartie (sa se scurga de ulei). (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2392/2502580392_ebb9a38eb8.jpg) (IMG:http://farm3.static.flickr.com/2011/2501753449_4be0a2af73.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 01:35 PM |
|