![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 15 Joined: 14-December 05 Member No.: 99 ![]() |
Stiu ca e o intrebare mult prea personala ca cineva din afara sa poata sa-ti dea un raspuns, dar va intreb pe cele care aveti copii si care puteti compara situatia de acum cu cea de dinainte. Elene_ni poate-mi dai si tu un sfat, ca am vazut ca fetei din "ma marit " i-ai spus sa mai astepte cu copiii si banuiesc ca stii de ce i-ai recomandat asa.
Eu implinesc in mai 27, iar sotul meu 28. Amandorura ne plac la nebunie copiii si ne dorim tare, tare mult insa parca as vrea sa mai stram si asa. Anul trecut am pierdut prima sarcina din viata mea, am fost extrem de deznadajduita si am zis ca imdeiat dupa perioada de pauza care se impune vom incerca din nou, dar acum parca mi-a mai pierit elanul. Acum imi doresc si sa-mi schimb serviciul, parca nu mai suport aici unde sunt, vreau in alta parte unde sa fiu platita pe masura muncii mele. Bine, ma gandesc ca si daca mi-as schimba srviciul as putea la scurt timp sa raman insarcinata si as avea asa si o satisfactie profesionala. Avem posibilitatea cat de cat pt un copil, avem o casa, mai tarziu va trebuia sa o impartim cu sora mea, insa nu ne zoreste nimeni, e si ea casatorita si are casa de la sotul ei (apartament vreau sa zic) deci cat de cat e bine dar ,sincer, nu stiu ce sa fac. Parca as vrea sa mai avem timp si bani pt noi ca dupa ce vin copiii, ei sunt prioritatea. Poate nu o sa radeti de mine. Va sarut ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
pai ce mai astepti? viata de apoi? :o ???
fiecare lucru se face la timpul lui.. parerea mea ca un copil trebuie facut cat parintii sunt inca tineri, au energie (ca sa aiba bebe de unde consuma) si multe alte motive. si antilopa are dreptate, motive contra sunt muuulte. desi daca ai pune in balanta pro si contra.. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:39 PM |
|