![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 150 Joined: 8-December 05 Member No.: 31 ![]() |
Va rog mult, cine imi da si mie o reteta de rulada diplomat? Vreau sa fac sambata!!! Saru' mana anticipat!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Am si eu o reteta de tort care se face foarte usor e buuuuuun si arata super bine .
Se coace un blat nomal din 6 oua . 1 L de frisca lichida vegetala , se bate bine cu mixer-ul si apoi se adauga 3 lingurite de dulceata (preferat de caise sau visine) si o cescuta cu lapte la temperatura camerei . Se bat bine cu un tel de data aceasta pana se face frisca cremoasa si nu cade de pe tel . Se taie blatul racit in 3 felii , se aseaza prima felie pe suport si se insiropeaza cu 250 ml de sirop . Se imparte frisca in 5 parti , prima parte se pune pe blatul deja insiropat , apoi se pun fructe (de preferat ananas , portocale ...etc) se acopera cu o alta portie de frisca si se aseaza a 2-a felie de blat care se insiropeaza si ea cu 250 ml de sirop si se repeta cu frisca , fructele , frisca , a treia felie de blat , sirop-ul si cu frisca ramasa se acopere tortul . Se orneaza cu fructe si apoi se imbraca cu gelatina rosie . Se tine 2 ore la frigider si se poate servi . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 09:57 PM |
|