![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Femeia este un mecanism precis, minunat.Este programata sa ocroteasca, sa-i pese de cei din jurul ei.Sa-i pese atat de mult de altii, de prioritatile lor , incat sa uite de prioritatile ei. Ordinea ar fi : copii, sotul , casa si , undeva , in coada listei, ea. Observa tarziu ceea ce se intampla in jurul ei , de obicei dupa o neasteptata cadere psihica , cauzata de munca, de prea multa munca....Intre timp , copii au crescut, au viata lor, sotul este preocupat de serviciu, de cariera si nu vede cum ea, femeia puternica de alta data, are nevoie de ajutor.Nu vede ca sunt doi, dar fiecare singur.Femeia se ridica in picioare, sovaielnic, dar acum are ochii larg deschisi.
Vede ca din viata ei au disparut tandretea, comunicarea...Se simte singura, striga, cere ajutor partenerului, care o priveste mirat, neintelegand ce se intampla.Doar el a muncit si munceste pentru familie ! Dar si ea are serviciu, de fapt servicii . Si daca la orizont apare un barbat care-i umple golul din viata , se cheama ca a cedat tentatiei ? Dar daca el nu-i mai da atentie inseamna ca are pe altcineva? Si daca s-a convins ca e asa...si chiar are dovezi palpabile? Ce ai face in asemenea caz? Cum treci peste asta? Ai putea sa ierti si sa mergi mai departe ca si cum nu s-a intimplat nimic...vrei sa te razbuni sau mai bine inchizi discret acest capitol din viata ta? Adulterul cica se pedepseste prin lege...ai putea sa-ti pedepsesti partenerul pentru asta? Sa scoti totul in ochii lumii? Ce-ai face daca tu ai fi scoasa in ochii lumii din cauza asta? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) deci tu esti pentru pedepsire...ai perfecta dreptate din punctul asta de vedere...de fapt casatoria este un contract si trebuie respectat!
dar cind te gindesti ca trebuie respectat cam o viata intreaga...in care cine stie cite se intimpla...e cam greu! Topicul asta se vrea a fi un sondaj...as vrea sa aud parerile voastre! A...si sa stii ca exista lege de pedepsire a adulterului! Se pedepseste cu inchisoare de la 2 la 6 luni sau cu amenda...deci atentie! Mai bine va despartiti inainte de a calca strimb sau macar va despartiti in fapt... (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif) cum ai putea sa dovedesti asta chiar nu stiu...cica daca esti despartit in fapt ai dreptul sa o faci cu altcineva... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) complicata situatie! "Ca infractiune contra familiei, sub denumirea de "adulter", este incriminata in articolul 304 din Codul Penal "fapta persoanei casatorite de a avea relatii sexuale in afara de casatorie". Sanctiunea prevazuta de lege este inchisoare de la o luna la 6 luni, sau amenda. Aproape inexistente sint cazurile cind sotia inselata il actioneaza in instanta pe cel care i-a pus coarne, fiindca multi nu stiu ca adulterul este o infractiune care, bineinteles, se pedepseste, sau prefera sa inchida ochii. Legea prevede ca este suficient sa existe un singur raport sexual in afara casatoriei, pentru a se savirsi infractiunea de adulter. Conform alineatului 2 al aceluiasi articol din Codul Penal, "actiunea penala se pune in miscare la plingerea prealabila a sotului nevinovat". Infractiunea este foarte greu de dovedit, deoarece "proba ei se poate face numai prin proces-verbal de constatare a infractiunii flagrante sau prin scrisori ce emana de la sotul vinovat". Pentru prinderea in flagrant a celui in cauza este suficient sa existe martori care sa sustina plingerea celui inselat." Mai nou... cica adulterul a fost scos din codul penal...nu mai este considerat infractiune, dar totusi cred ca am putea sa discutam despre asta. Voi ce credeti este bine ca a fost scos sau nu? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 12:52 AM |
|