![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,819 Joined: 25-December 06 From: Pe canapeaua rosie Member No.: 893 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Ce parere aveti de unghiile false aplicate profesionist?! Am vazut de curand la o cunostinta care le are de un an si e foarte incantata, mi-a spart toate paradigmele cum ca ar cade sau s-ar rupe....ce mai, mi-am facut si eu programare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 4 Joined: 21-May 08 Member No.: 3,918 ![]() |
Buna tuturor, am si eu cateva intrebari in leg cu unghiile false :
1. Cum se face intretinerea ? eu am auzit 2 var si sunt putin in ceata. O pr a spus ca pileste toata suprafata unghiei pana se subtiaza stratul de gel..si dupa aplica un strat nou; iar alta mi-a spus ca, daca unghia e putin dezlipita se pune o subst astfel incat sa se lipeasca din nou dupa care pune gel in locul ce s-a creat intre radacina si gel. 2. Diversele modele pe unghii se fac cu oja sau cu gel colorat..? Si cel cu gel colorat , intai se face modelul si dupa se aplica gelul de constructie ? Si 3. Atunci cand unghia creste si portiunea cu unghie nat ajunge sa fie mai mare decat tipsul ce se face ? sau arata urat chiar si dupa doar 3 sapt. ? Multumesc ! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 04:22 PM |
|