![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ce tip de coicolata preferati?
Mie imi place numai ciocolata amaruie, in special trufele... ::) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
Post
#2
|
Musafir ![]() |
Praline si alte derivatii
600 g ciocolata 100 g frisca lichida neindulcita 3 linguri unt 300 g ciocolata se topeste la baie marina si se aduga smantana. Se amesteca pana smantana s-a incorporat. Se aduga untul si se lasa la racit. Se bate cu mixerul. Se fac ori cu lingurita, ori cu punga taiata la un colt gramajoare pe hartie de pergament. Eu am pus compozitie si intre 2 caise uscate si intre 2 jumatati de nuca. Se da peste noapte la frigider. A 2-a zi se topeste restul de ciocolata (tot la baie marina) si se lasa sa se raceasca pana o putem atinge cu degetul fara sa o simtim fierbinte. Se scufunda pralinele in ciocolata si se pun la uscat tot pe hartie de pergament. Caisele si nucile se scufunda numai pe jumatate. Toata lumea care a mancat din ele vrea reteta :D |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 12:28 AM |
|