![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 317 Joined: 7-October 07 From: Bucuresti Member No.: 2,372 ![]() |
Femeia este un mecanism precis, minunat.Este programata sa ocroteasca, sa-i pese de cei din jurul ei.Sa-i pese atat de mult de altii, de prioritatile lor , incat sa uite de prioritatile ei. Ordinea ar fi : copii, sotul , casa si , undeva , in coada listei, ea. Observa tarziu ceea ce se intampla in jurul ei , de obicei dupa o neasteptata cadere psihica , cauzata de munca, de prea multa munca....Intre timp , copii au crescut, au viata lor, sotul este preocupat de serviciu, de cariera si nu vede cum ea, femeia puternica de alta data, are nevoie de ajutor.Nu vede ca sunt doi, dar fiecare singur.Femeia se ridica in picioare, sovaielnic, dar acum are ochii larg deschisi.
Vede ca din viata ei au disparut tandretea, comunicarea...Se simte singura, striga, cere ajutor partenerului, care o priveste mirat, neintelegand ce se intampla.Doar el a muncit si munceste pentru familie ! Dar si ea are serviciu, de fapt servicii . Si daca la orizont apare un barbat care-i umple golul din viata , se cheama ca a cedat tentatiei ? Dar daca el nu-i mai da atentie inseamna ca are pe altcineva? Si daca s-a convins ca e asa...si chiar are dovezi palpabile? Ce ai face in asemenea caz? Cum treci peste asta? Ai putea sa ierti si sa mergi mai departe ca si cum nu s-a intimplat nimic...vrei sa te razbuni sau mai bine inchizi discret acest capitol din viata ta? Adulterul cica se pedepseste prin lege...ai putea sa-ti pedepsesti partenerul pentru asta? Sa scoti totul in ochii lumii? Ce-ai face daca tu ai fi scoasa in ochii lumii din cauza asta? |
|
|
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da...si eu dupa ce o citesc pe Angelu' simt ca nu mai am nimic de spus. Se exprima prea bine si puncteaza exact ceea ce trebuie.
Am prietene care inseala, dar desi le spun ce gandesc in fata, ele isi vad de treaba. Daca asa le e lor bine si nu simt nici o mustrare de constiinta, e treaba lor. Eu una-s croita altfel si simt ca omul de langa merita in primul rand respect si apoi iubire. Asta cu pedeapsa, mi se pare apa de ploaie. Pai sa-i duci la puscarie unde stau degeaba si primesc si mancare (vorba lui Chinte' (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ), nu mi se pare ca-i rasplata cuvenita pentru cineva care a calcat stramb. This post has been edited by Roxana_: May 21 2008, 09:26 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:46 PM |
|