![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 57 Joined: 23-February 06 Member No.: 240 ![]() |
Sal'tare, girls!
Am auzit de multe ori despre Pilates dar nu am avut curiozitatea sa cercetez exact despre ce e vorba pana nu am vazutsi o reclama la TV. Concret, de ieri am facut rost de un CD cu 20 de minute pt. incepatori si incerc sa lucrez. Imi este insa foarte greu pt ca aud vesnic acelasi lucru si nu are cine sa-mi raspunda la intrebari. Ce parere aveti? Voua va place? (IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Si asta a mea, cum ne vede ca ne intindem sare pe noi sa ne pupe. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie imi place foarte mult la pilates, cred ca depinde si de instructoare. A noastra e foarte faina, prietenoasa si ne povesteste tot felul de intamplari haioase in timp ce lucram. Cateodata ne chinuie tare, folosim tot felul de intrumente ajutatoare: mingea pt gym, mingi mai mici, niste cercuri pe care le pui intre picioare si le strangi, benzi elastice, etc... E foarte variat, nu ne plictisim.
Acasa nu prea imi vine sa fac de una singura... Ce faine animalutele voastre care va 'ajuta' (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 09:15 PM |
|