![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 11 Joined: 16-January 06 From: Bucuresti Member No.: 151 ![]() |
cum pot scoate o pata de rugina (prov de la un nasture metalic) de pe o camasa de raiat?
Merci! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
aseara am spalat si am pus si la uscat...haine deschise la culoare si un rucsacel din material care din pacate ascundea un pix rosu (nu mi-a dat prin cap sa ma uit) ...la spalat a fost ok insa la uscat din cauza caldurii s-a topit pasta si nu va spun ce-am gasit dimineata cand am deschis usa uscatorului (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
o colega mi-a spus ca petele de pis se scot cu fixativ. sa frec apoi pete si daca nu ies inca o tura de fixativ (evident folosesc unul ieftin (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) pe o pereche de blugi a functionat frumos, pe tricouri insa nu. maine iau un alt fizatix sa mai incerc pe bluze. Insa retineti: merge binisor cu fixativul tot colega asta mi-a spus ca laptele scoate petele de la markere. singura mentiune este ca laptele decoloreaza. nu foarte tare insa deci merita incercat. sebastian "cu lapte" ar fi raspunsul pt tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:57 AM |
|