IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Adulterul
fleurdelis
post May 21 2008, 12:41 PM
Post #1

Dependent

Group: Dependent
From: Bucuresti
Member No.: 2,372

Femeia este un mecanism precis, minunat.Este programata sa ocroteasca, sa-i pese de cei din jurul ei.Sa-i pese atat de mult de altii, de prioritatile lor , incat sa uite de prioritatile ei. Ordinea ar fi : copii, sotul , casa si , undeva , in coada listei, ea. Observa tarziu ceea ce se intampla in jurul ei , de obicei dupa o neasteptata cadere psihica , cauzata de munca, de prea multa munca....Intre timp , copii au crescut, au viata lor, sotul este preocupat de serviciu, de cariera si nu vede cum ea, femeia puternica de alta data, are nevoie de ajutor.Nu vede ca sunt doi, dar fiecare singur.Femeia se ridica in picioare, sovaielnic, dar acum are ochii larg deschisi.
Vede ca din viata ei au disparut tandretea, comunicarea...Se simte singura, striga, cere ajutor partenerului, care o priveste mirat, neintelegand ce se intampla.Doar el a muncit si munceste pentru familie ! Dar si ea are serviciu, de fapt servicii . Si daca la orizont apare un barbat care-i umple golul din viata , se cheama ca a cedat tentatiei ? Dar daca el nu-i mai da atentie inseamna ca are pe altcineva? Si daca s-a convins ca e asa...si chiar are dovezi palpabile?
Ce ai face in asemenea caz?
Cum treci peste asta?
Ai putea sa ierti si sa mergi mai departe ca si cum nu s-a intimplat nimic...vrei sa te razbuni sau mai bine inchizi discret acest capitol din viata ta?
Adulterul cica se pedepseste prin lege...ai putea sa-ti pedepsesti partenerul pentru asta? Sa scoti totul in ochii lumii? Ce-ai face daca tu ai fi scoasa in ochii lumii din cauza asta?
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
angeldust
post May 23 2008, 01:28 PM
Post #2

Musafir

Sincer nu imi aduc aminte unde sustineam asta, dar tot ce se poate ca optica mea sa se fi schimbat de acu 7 ani :| Se poate schimba si de la o zi la alta daca e la o adica, ca daca as ramane tot la aceleasi idei si la acelasi nivel s-ar chema ca traiesc degeaba.
Totusi, poti sa ma ajuti cu un link ceva? ca nu imi amintesc unde am sustinut eu asta cu tarie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
fleurdelis   Adulterul   May 21 2008, 12:41 PM
angeldust   Stii cum e fleur...daca stai sa ii asculti pe fiec...   May 21 2008, 01:03 PM
pescarush   Angel :lol: eu zic sa stai nemaritata, in cazul a...   May 21 2008, 01:23 PM
fleurdelis   :morderis: deci tu esti pentru pedepsire...ai perf...   May 21 2008, 01:40 PM
pescarush   Pai si cu ce te ajuta ca era in codul penal? Ca-ti...   May 21 2008, 01:46 PM
fleurdelis   pescarush pe mine nu ma ajuta nicicum...simturile ...   May 21 2008, 03:20 PM
scumpic   Adulterul mereu va rani pe cineva.De obicei sufera...   May 21 2008, 04:06 PM
dr_wise   ...e grele al naibii, ce mai....si viata asta asa ...   May 21 2008, 04:13 PM
Nimphetamin   Nu cred ca numai cel inselat sufera! Daca adul...   May 21 2008, 04:19 PM
angeldust   Ohh da...imi place la nebunie chestia asta cu ...   May 21 2008, 06:08 PM
pescarush   Sunt de acord cu tine Angel. Inselatul este o aleg...   May 21 2008, 08:59 PM
gloriana   Angel, jos palaria! Ai cel mai tare punct de v...   May 21 2008, 09:12 PM
Nimphetamin   Hei, nu cumva sa credeti ca as fi de acord cu cei ...   May 21 2008, 09:15 PM
Roxana_   Da...si eu dupa ce o citesc pe Angelu' simt ca...   May 21 2008, 09:24 PM
scorpirescu   Adulterul a fost scos din codul penal. Si asa a ra...   May 21 2008, 11:12 PM
albinuza   Ba da are justificare. Pentru ca asa ai vrut. Punc...   May 22 2008, 08:39 AM
scorpirescu   Justificare in sensul de scuza sau motiv admisibil...   May 22 2008, 10:42 PM
chintesenta_raului   mda... eu am inselat. motive? multicele: nu reusea...   May 22 2008, 10:47 PM
leo   :)) chiar sunteti distractivi...o persoana poate i...   May 22 2008, 11:21 PM
sweet_girl   Pe mine m-a lasat putin confuza Angel. Nu erai tu ...   May 23 2008, 09:40 AM
angeldust   Sincer nu imi aduc aminte unde sustineam asta, dar...   May 23 2008, 01:28 PM

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 12:27 AM