IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Situatie de criza: cand femeia nu-i acasa, barbatu`... sta la masa!, sunt dezamagita.....
geta26
post May 24 2008, 07:16 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
Member No.: 1,076

Buna, am decis sa scriu acest topic pt sunt socata, as vrea niste pareri..........am aflat ieri de la mama ca acum 2 saptamani cand am fost in delegatie ca prietenul meu care s-a mutat in ap. meu(locuim doar noi doi) a adus pe cineva in apartament.
Mama mea a facut aceasta constatare pt ca dimineata cand a venit sa faca curatenie a gasit 2 farfuri, 2 furculite, ...tacamurile italiene ...aranjate frumos... s-a abtinut insa pana la urma mi a spus.
Initial am zis ca asa e el mai neglijent, ca poate a pus din greseala mai multe pe masa, dar totusi vorbim de mama mea care are 58 de ani si e trecuta prin viata in plus ea sigur imi doreste binele.
I-am spus prietenului meu, si mi a spus ca a mancat de 2 ori, s-a suparat si a plecat de acasa, sincer daca nu avea antecedente(acum 2 ani), si nu ma insela la inceputul relatiei ns. as fi avut mai multa incredere, faptul ca a plecat ma face sa cred ca este vinovat !
Sunt f suparata si nu imi vine sa cred ca ar fi putut sa aduca pe alta in patul ns.....
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
geta26   Situatie de criza: cand femeia nu-i acasa, barbatu`... sta la masa!   May 24 2008, 07:16 PM
Maàt   ...deci intrebarea ta care ar fi? daca te-a insela...   May 24 2008, 07:32 PM
geta26   Jun 20 2008, 10:37 AM
ella27  
cine a facuto o data o mai fac...   Jun 27 2008, 04:11 PM
Pabibabum   Pai daca el te inseala tu de ce nu il inseli ? Aaa...   Jun 30 2008, 03:45 PM
Maàt   <...   Jun 30 2008, 04:09 PM
Pabibabum   pai hai sa ne cunoastem. incepe tu. nume? sex? cat...   Jun 30 2008, 10:17 PM
rozy   esti venit/a direct de pe mirc? asl pls? :lol:   Jun 30 2008, 10:23 PM
LostWhispers  

Reply to this topicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 08:43 PM