![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu mi-am luat epilator si nu pot sa ma fac cu el.....(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) E o durere enervanta asa ca raman la combinatia lama - ceara
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 5 Joined: 25-June 07 From: Middle of Nowhere Member No.: 1,856 ![]() |
Off topic: Crede-ma k am incercat shi gomaj shi toate... nu "mere"... dar la mine nu au fost numai firele crescute pe sub piele dar se shi imflamau cateva... Shi nici nu le lasam in pace, ba le scoteam cu acul ba le tot "zgandaream" shi s-au facut adevarate bubitze..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Off topic: Crede-ma k am incercat shi gomaj shi toate... nu "mere"... dar la mine nu au fost numai firele crescute pe sub piele dar se shi imflamau cateva... Shi nici nu le lasam in pace, ba le scoteam cu acul ba le tot "zgandaream" shi s-au facut adevarate bubitze..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Exact asa e si la mine, cu tot cu gomaj si creme si fara zgandareala. Creste sub piele si nici nu ia ca lumea. Eu am Philips, Slk Epil sau ceva de genu. Am inceput sa ma fac cu benzi de ceara rece de la Veet, imi plac, dar sunt prea mici, imi place mai mult la salon dar vesnica problema este ca tre sa stai sa-ti creasca.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:49 PM |
|