IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Epilatoare, Epilatoare folosite: pro si contra
angeldust
post Jun 26 2006, 09:28 PM
Post #1

Musafir

eu mi-am luat epilator si nu pot sa ma fac cu el.....(IMG:http://www.elady.ro/forums/style_emoticons/default/sad.gif) E o durere enervanta asa ca raman la combinatia lama - ceara
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
LazyDai5y
post Jun 26 2007, 02:02 PM
Post #2

Contaminat
*

Group: Membru
From: Middle of Nowhere
Member No.: 1,856

Off topic: Crede-ma k am incercat shi gomaj shi toate... nu "mere"... dar la mine nu au fost numai firele crescute pe sub piele dar se shi imflamau cateva... Shi nici nu le lasam in pace, ba le scoteam cu acul ba le tot "zgandaream" shi s-au facut adevarate bubitze..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
splendora
post May 25 2008, 07:33 AM
Post #3

Dependent

Group: Dependent
Member No.: 1,565

QUOTE(LazyDai5y @ Jun 26 2007, 02:02 PM) *
Off topic: Crede-ma k am incercat shi gomaj shi toate... nu "mere"... dar la mine nu au fost numai firele crescute pe sub piele dar se shi imflamau cateva... Shi nici nu le lasam in pace, ba le scoteam cu acul ba le tot "zgandaream" shi s-au facut adevarate bubitze..(IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Exact asa e si la mine, cu tot cu gomaj si creme si fara zgandareala. Creste sub piele si nici nu ia ca lumea. Eu am Philips, Slk Epil sau ceva de genu. Am inceput sa ma fac cu benzi de ceara rece de la Veet, imi plac, dar sunt prea mici, imi place mai mult la salon dar vesnica problema este ca tre sa stai sa-ti creasca.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

+Quote Post

Posts in this topic
angeldust   Epilatoare   Jun 26 2006, 09:28 PM
Diana   Eu ma impac foarte bine cu Brown silk-epil. :)   Jun 26 2006, 09:29 PM
17girl   ma uitam pe linkul postat de dana, cu epilatorul r...   Jun 26 2006, 09:34 PM
Diana   Toate linkurile puse de Dana- fara suparare- prezi...   Jun 26 2006, 09:54 PM
dana  

Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 11:49 PM