![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Topicul este destinat celor care si-au deschis sau vor sa isi deschida o afacere.
Ideea este sa facem "schimb de experienta" si sa ne ajutam reciproc. Sfat: Tratati-va clientii cu respect. Chiar daca nu stiu nimic despre domeniul in care dumneavoastra prestati, nu ii ironizati si nu uitati ca, la urma urmei, clientii va platesc pe dumneavoastra si nu invers. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Asa e, mare dreptate ai cu asociatii: eu m-am trezit cu surprize mari, de genul "nevasta-mea nu mai vrea sa am afacerea asta" :o sa raman paf si alta nu, il cunosteam pe om dintotdeauna.
Inafara de "Zahir" ;) - chiar ca e buna cartea - pe mine cel mai mult m-a ajutat "Cel mai vestit vanzator din lume" a lui Og Mandino. Daca asimilati temeinic informatiile de acolo, cred ca veti putea vinde orice, oricui. Nu va ganditi ca domeniul este limitat: toti vindem ceva, cata vreme suntem platiti pentru munca depusa ... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 08:37 PM |
|