![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Iata cum in miez de vara ne apucaram sa vorbim despre patinaj. De incercat n-am incercat decat odata si atunci tinuta de mana. O alta experienta in acest sens nu cred ca voi mai avea. In schimb, imi place sa privesc... si nu doar patinatori ci si alti sportivi.
Imi amintesc ca, in copilarie, era un obicei sa ne uitam la mai toate competitiile sportive transmise la tv: olimpiade si campionate mondiale, iar sporturile preferate ale familiei erau gimnastica si patinajul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (fotbalul nu m-a atras decat in perioada de "glorie" a lui Dinamo, adica pe vremea lui Contra, Mutu, Marius Niculae etc) Va invit aici sa vorbim despre toate sporturile pe care desi nu le-am practicat/practica niciodata... le privim cu multa placere la tv sau chiar in direct. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Daa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu sincer la meciurile de volei nu ma uitam cine stie ce (adevarul e ca nici nu prea sunt televizate), dar intr-o sala sau in teren e (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Vizualizez acum o gasca de gajice(noi), care se joaca intr-un parc (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:06 AM |
|