![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 14-May 08 Member No.: 3,869 ![]() |
Buna, fetelor.
Eu sunt noua...insa am citit din povestile voastre si m-am decis sa va cer parerea si in legatura cu a mea... Va spun pe scurt si apoi, in cazul in care vreti sa va mai explic, revin asupra problemei. Cum spuneam, pe scurt, dupa 2 ani ne despartim pentru ca suntem (spunea el) "prea micuti sa tinem o relatie serioasa, pentru ca e timpul acum sa ne distram, nu sa ne punem toate problemele pe cap". Am stat 1 luna despartiti si la un moment dat ne-am vazut sa discutam problema si sa ramanem amici...mai ales k tine f f mult unul la celalalt. Dupa ce am ajuns la un consens si totul parea ok, am stabilit k ramanem just friends, dupa o mare dezlantuire de sentimente....mai mult din partea lui decat a mea, la cateva zile, vine un mesaj din partea lui......ca ma iubeste f mult si acum a realizat k vrea sa fie numai cu mine etc etc etc. Problema mea: in luna resp a fost cu cineva si nu cred k pot trece peste asta. Please opinii......eu azi zic ca pot sa il iert, maine ma apasa si mai tare mica lui "aventura". Tb sa recunosc ca se straduieste... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 3 Joined: 21-May 08 Member No.: 3,916 ![]() |
nu ai sa iuti de relatia lui cu cealalta, asta iti garantez.
o sa iti stea pe creier, pana ai sa pui tu capat relatiei. mi s-a intamplat si mie ceva similar... |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 7 Joined: 14-May 08 Member No.: 3,869 ![]() |
Pana la urma am hotarat sa ne impacam...si ne-am impacat. Eu zic ca el merita...si se pare ca toata lumea in jurul meu spune la fel, pentru ca toti au fost tare incantati cand au auzit. Pana una alta el ma face sa cred ca regreta cu adevarat ca a renuntat la relatia noastra atunci, insa e forte increzator pentru ca acum spune (si arata) ca e forte sigur pe ce vrea si simte.
In legatura cu "aventura" lui...am stabilit sa vorbim despre ea atunci cand relatia noastra va fi din nou destul de puternica sa si poata sustina aceasta discutie (el se teme ca eu as putea da inapoi). Mie mi-e ok acum, nu ma mai apasa asa rau problema asta si cred ca atata timp cat il simt pe el cu adevarat langa mine am sa pot trece peste. Acum ne pregatim sa fim cavaler si domnisoara de onoare la nunta varului lui... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 11:52 PM |
|