![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Iata cum in miez de vara ne apucaram sa vorbim despre patinaj. De incercat n-am incercat decat odata si atunci tinuta de mana. O alta experienta in acest sens nu cred ca voi mai avea. In schimb, imi place sa privesc... si nu doar patinatori ci si alti sportivi.
Imi amintesc ca, in copilarie, era un obicei sa ne uitam la mai toate competitiile sportive transmise la tv: olimpiade si campionate mondiale, iar sporturile preferate ale familiei erau gimnastica si patinajul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (fotbalul nu m-a atras decat in perioada de "glorie" a lui Dinamo, adica pe vremea lui Contra, Mutu, Marius Niculae etc) Va invit aici sa vorbim despre toate sporturile pe care desi nu le-am practicat/practica niciodata... le privim cu multa placere la tv sau chiar in direct. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fotbal: numai campionat european sau mondial, la jocurile cel putin din optimi in care joaca Romania sau Germania.
Gimnastica fete la Olimpiada (daca o prind si nu e transmisa numai in direct in miez de noapte) Ma mai uit de voie, de nevoie, la atletism, tot la Olimpiada, dar fara interes - Mr. kalua nu pierde nimic din astea, pe cat posibil Patinaj artistic, dar am lasat-o moale in ultimii ani, de multe ori nici nu prind de veste cand este. Cel mai interesant mi se par momentan X-Games. Mai ales cele de vara, din alea de iarna ma intereseaza numai snowboarderii. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:31 AM |
|