![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
Eu zic sa deschidem un topic de "catastrofe vestimentare", ca sigur avem multe de povestit (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,448 Joined: 13-January 06 From: in the middle of nowhere Member No.: 149 ![]() |
Na, ca mi-ati trezit amintiri din liceu. Pun si eu una bucata dezastru vestimentar care necesita cateva iecsplicatii : de mentionat ca intre timp am slabit, in poza nu stiu cat se vede dar eram pufulete; in partea de jos aveam niste blugi care erau asa - prinsi din loc in loc - cum se vede si in poza, pe toata lungimea lor iar jos evazati.
In partea de sus, era o isterie de genul " cate haine din dulap poti purta in acelasi timp?" - se purtau bluze peste bluze iar eu am gasit combinatia asta la vremea respectiva foarte sic (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) . La gat, o amuleta care merge fix ca nuca-n perete cu lantul de argint si intreaga tinuta plus ca n-am avut-o niciodata nici cu rock-ul, nici cu punk-ul, cu nici un trend din asta....deci....de unde pana unde scheletul ala stilizat la gatul meu - have nooo idea. Si mai tin minte ca era grea, atarna ca o talanga. Noroc ca am pierdut-o (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sa mai spun cat de cool ma credeam pe atunci?! (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:http://i159.photobucket.com/albums/t128/Laryss_A/dezastruvestimentar.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 05:29 AM |
|