IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Casnicie destramata de jocurile de calculator
patricika
post May 26 2008, 02:01 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: galati
Member No.: 3,951

buna fetelor...sunt noua nouata si site si caut si eu o persoana dornica sa ma asculte ,sa mai imi descarc si eu umerii de durere si necaz.poate suna dramatic,dar din punctul meu de vedere este dramatism pur.Va vorbeste o femeie de 23 de ani ce asteapta un copil si care are sot doar cu numele.
va voi povesti mai multe , va voi da si detalii...
mai este cineva in situatia mea?sa ajunga sa se desparta din cauza faptului ca sotul petrece prea mult timp la calculator, ca un amarat de joc l-a facut agresiv,ca facem sex mai rar decat bunica cu bunicu???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
leo
post May 26 2008, 03:00 PM
Post #2

Dependent

Group: Dependent
From: Craiova
Member No.: 928

QUOTE(patricika @ May 26 2008, 03:01 PM) *
buna fetelor...sunt noua nouata si site si caut si eu o persoana dornica sa ma asculte ,sa mai imi descarc si eu umerii de durere si necaz.poate suna dramatic,dar din punctul meu de vedere este dramatism pur.Va vorbeste o femeie de 23 de ani ce asteapta un copil si care are sot doar cu numele.
va voi povesti mai multe , va voi da si detalii...
mai este cineva in situatia mea?sa ajunga sa se desparta din cauza faptului ca sotul petrece prea mult timp la calculator, ca un amarat de joc l-a facut agresiv,ca facem sex mai rar decat bunica cu bunicu???

auzisem eu ca in anglia se plangeau femeile de problemele astea dar nu credeam sa ajunga si pe plaiurile mioritice. joaca counter strike?
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
patricika   Casnicie destramata de jocurile de calculator   May 26 2008, 02:01 PM
leo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 12th May 2025 - 04:52 AM