![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Clarinol-tratament pentru supraponderale, Ati folosit?
Am citit ca reduce spectaculos grasimile. E lansat de Walmark si cred ca ar trebui sa fie ok. Eu am incredere in produsele lor. Voi ce parere aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 325 Joined: 2-May 07 Member No.: 1,565 ![]() |
Eu cred ca lumea ar trebui sa uite de pastilele astea miraculoase. Ma indoiesc ca exista cineva care le-ar recomanda cu mana pe inima. Probabil ca daca a reusit cinva sa slabeasca cu ele, dupa ce le-a lasat a pus la loc in scurt timp. Revistele care fac reclama la asa ceva, sunt penibile. Iti arata o femeie grasa in costum de baie si apoi photoshopata in Paris Hilton.
La fel si cu pastilele pt sani. Am o colega care si-a cumparat pasile pt cresterea sanilor din cls. a11a, si acum la 21 de ani, inca le ia, fara absolut niciun efect. Pe pastilele alea a dat la milioane......mai bine isi cumpara haine. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 06:51 PM |
|