![]() |
![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu trebuie sa redimensionezi absolut nimic, iubita, tot ce trebuie sa faci e sa bagi linkul dupa ce apesi imaginea asta: (IMG:http://i35.photobucket.com/albums/d193/eladyphoto/poza.jpg) pe care o vezi dupa ce apesi butonul cu raspunde si iti apare editorul de text, e in dreapta drop-down- ului cu zimbaretii; in casuta pup-up care iti apare pui linkul direct catre poza.
(IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Imi pare rau ca nu intelegi si ca te-ai suparat ca ti s-a atras atentia, desi nu e pentru prima data... eu ce sa mai zic ca am stat sa editez atitea poze?! Sint topicuri intregi despre asta la forumul de ajutor (ba chiar se explica si de ce nu e voie cu linkuri) si se specifica extrem de clar in regulamentul forumului ca nu e voie cu linkuri directe in forum. Dupa cum ai observat, toate membrele active nu au probleme cu atasatul unei imagini, deci nu e chiar atit de greu, in fond vorbim de apasat un buton in plus. Totul este sa existe putina bunavointa. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 11:00 AM |
|