IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Casnicie destramata de jocurile de calculator
patricika
post May 26 2008, 02:01 PM
Post #1

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: galati
Member No.: 3,951

buna fetelor...sunt noua nouata si site si caut si eu o persoana dornica sa ma asculte ,sa mai imi descarc si eu umerii de durere si necaz.poate suna dramatic,dar din punctul meu de vedere este dramatism pur.Va vorbeste o femeie de 23 de ani ce asteapta un copil si care are sot doar cu numele.
va voi povesti mai multe , va voi da si detalii...
mai este cineva in situatia mea?sa ajunga sa se desparta din cauza faptului ca sotul petrece prea mult timp la calculator, ca un amarat de joc l-a facut agresiv,ca facem sex mai rar decat bunica cu bunicu???
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
patricika
post May 27 2008, 08:01 AM
Post #2

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: galati
Member No.: 3,951

ma bucur nespus ca am atata sprijin din partea voastra si va multumesc din suflet.faptul ca am putut sa ma descarc un pic m-a ajutat foarte mult.Cleo draga, nimik nu il poate plictisi l aacest joc si sa iti spun si de ce.asa cum spuneai ca ai descoperit trucuri ca sa invingi calculatorul asa a gasit si el .cheltuie in jur de 60 ron pe luna pt ai usura munca.isi cumpara robob(astfel caracterul face treaba in locul lui), si-a cumparat si un iepuras virtual ca sa ii adunde banutii de pe jos,si-a cumparat tichet ca sa se conecteze mai repede....adika,prin urmare calculatorul ar putea munci singur...dar faptul ca vad acel joc deschis imi provoaca pur si simplu alergii.ma apuca tremuratul de nervi.pur si simplu a devenit pentru mine o fobie.
am inceput sa ii platesc cu aceasi moneda , sa ii fac lucruri care nu-i convin ,sa il stresez asa cum el imi face mie.am parte de tot sprijinul din lume din parte parintilor mei , dar mi-e jena sa ma duc la ai mei si sa le cer sa creasca un copil.nu am nici o sursa de venit pt ca abia am terminat o facultate.dupa ce se naste Raul sau Raisia(asa o sa se numeaca pruncul in functie de ce o sa fie),o sa il las la mama ,iar eu am sa-l sun pe "viitorul fost sot " din aeroport sa ii spun saintenteze divort pt ca eu nu ma mai intorc la el.am sa arunc cartele de la tel de data asta, pt ca vreau sa rup orice legatura cu el.am sa muncesc sa pot sa ii ofer copilului meu o viata decenta si am sa ma straduiesc sa nu ii simta lipsa.el nu este constient de faptul ca pe mine tot acest razboi cu viata m-a facut puternica si ambitioasa, desi ma simt batrana la 23 de ani.
fetelor , ma bucur ca v-am cunoscut...si poate iesim la o cafea daca e cineva din galati.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
patricika   Casnicie destramata de jocurile de calculator   May 26 2008, 02:01 PM
leo  

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 08:36 PM