![]() |
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vorbit cu Rozy si organizam si noi o intalnire la Galati, desi in principiu suntem doar noi doua, speram sa ne inmultim (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Intalnirea are loc miercuri 28 mai 2008 ora 18 in fata cinematografului Central(se va merge probabil la terasa Olympus) Asa ca cine mai doreste cine mai pofteste (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) este asteptat ! |
|
|
![]() |
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vin prima cu impresii ca sunt prima care a ajuns acasa, asta datorita lui Geo care m-a adus (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sunt super incantata, chiar nu ma gandeam ca va fi asa placut mai ales ca nu le stiam foarte bine pe fete nici de pe forum. Am ras si am vorbit fara sa fi simtit cand a trecut timpul, aproape 3 ore (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Rozy e tipa foarte simpatica, razi foarte mult in prezenta ei pentru ca are un umor adorabil! Geo e o scumpa, o simteam ''acra'' si dura pe forum (chiar i-am spus si ei) dar e o dulcica, cu un suflet foarte mare....ce mai, un om bun in adevaratul sens! Silvia nici nu spui ca are peste 30 de ani si un copil acasa( si asta in sensul bun), o tipa foarte ''calda'' si prietenoasa Patricik o mare surpriza si ea pentru ca dupa povestea cu sotul ma asteptam la o tipa sensibila si slaba spiritual dar defapt este o tipa puternica (cel putin asa parea caracterial), foarte deschisa si prietenoasa.....vorbareata si glumeata! Chiar am ramas placut impresionata si nu sunt genul care sa ''perii'' oamenii (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Sper din suflet cand vin iar in tara sa ne mai vedem pentru ca a fost o companie in care m-am simtit foarte bine (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 06:34 AM |
|